Certificering

Foto KNSA certificaat

Kwaliteit, veiligheid, arbo en millieu staan bij schietsportvereniging ‘t Veen hoog in het vaandel. SV ‘t Veen voldeed als een van de eerste schietsportverenigingen aan de vereisten voor het KNSA certificaat “Basiscertificering” zoals die van kracht werd op 1 januari 2015.

Deze certificering omvat een groot aantal (veiligheids)regels en voorschriften waaraan schietsportvereniging ‘t Veen moet voldoen om sportschutters in de gelegenheid te mogen stellen hun geliefde sport te beoefenen.