Lidmaatschap beëindiging

Beëindiging van het lidmaatschap van schietsportvereniging ´t Veen kan uiteraard altijd, echter wel met inachtneming van tenminste één kalendermaand en tegen het einde van het lopende kwartaal.

Lidmaatschap beëindiging kan zowel door het lid zelf als door de vereniging vanwege dringende redenen plaatsvinden. Denk er s.v.p. wel even om dat volgens wettelijk vastgestelde regels altijd wél de nog resterende jaarcontributie verschuldigd blijft.

Gaat U verhuizen, naar een andere vereniging of stopt u gewoon met de schietsport, vul dan het “afmeldingsformulier” in en lever het tesamen met uw schietregister en voorzien van een handtekening in bij het bestuur van de schietsportvereniging.