Ledeninformatie

De ledeninformatie is uitsluitend zichtbaar voor geregistreerde leden van schietsportvereniging ‘t Veen. Hier vindt je naast diverse gegevens over de vereniging o.a. de kwartaalplanning, uitslagen alle jaarcompetities en invulbare formulieren voor het aanvragen van een verlof.

• Bent je lid van  schietsportvereniging ‘t Veen en wil je kunnen inloggen, maak dan via [Registreren] een account aan;
  • Vul bij de account gegevens je naam en KNSA licentienummer in bij het veld “Biografie”, let op dat je het E-mail adres gebruikt zoals bekend bij de administratie;
  • De beheerder controleert je lidmaatschap van de vereniging aan de hand van jouw bij de administratie geregistreerd E-mail adres;
  • Als alles in orde is bevonden zal toegang worden gegeven tot dit gedeelte van de site.