Inloopdagen

Op elke elke 1e zondag van de maand organiseert Schietsportvereniging het Veen een inloopdag voor belangstellenden.

Van 10:00 tot 13:00 uur  wordt iedereen in de gelegenheid gesteld op een ontspannen manier geheel vrijblijvend kennis te maken met deze mooie sport. Hierbij worden alle aspecten van de schietsport toegelicht en mag je onder begeleiding ook zelf  eens proef-schieten. Kom óók en ervaar het zélf (neem wel even een geldig legitimatiebewijs mee).

Belangstelling?  Meldt het even via het “contactformulier” op de site dan houden we er rekening mee.

Downloaden (PDF, 2.86MB)