Reservering banen/-vergaderingen

Om het Corona virus te bestrijden is voor alle verenigingen een registratieplicht ingesteld en gelden de ALGEMENE MAATREGELEN VERANTWOORD SPORTEN.

Iedereen die de vereniging bezoekt moet zich vooraf registreren via een wettelijk verplicht reserveringssysteem. Dit is noodzakelijk om met name het aantal personen op een locatie te kunnen reguleren en het waarborgen van de onderlinge 1.5m afstand.
Ook is het ieders verantwoordelijkheid vooraf de eigen gezondheid te  checken. Lees de GEZONDHEIDSCHECK goed, als je dit niet kunt bevestigen is reserveren niet mogelijk.

RESERVERING en ACTIVITEITEN REGISTRATIE

Laden...
VANWEGE DE BOUWVAK ZIJN WIJ GESLOTEN TOT EN MET 19 AUGUSTUS===Door de overweldigende belangstelling voor de schietsport zijn wij helaas genoodzaakt tijdelijk een ledenstop in te voeren en vervallen de maandelijkse inloopdagen. Wij hopen u spoedig weer van dienst te kunnen zijn.